Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 juli 02.58, Polisinsats/kommendering, Västerbottens län

Wheels cruising 2018

Sammanfattning Wheels cruising 2018

Kvällens cruising förlöpte utan några större ordningsstörningar, cruisingen hade många deltagare, vilket medförde en del trafikstörningar med köer som följd. Stämningen bland besökare och deltagare har varit god. Inga våldsbrott eller större händelser skedde under kvällen med anledning av cruisingen. Många människor samlades i centrum och på bangården, polispatruller och ordningsvakter som funnits på plats för att jobba trygghetsskapande och ordningshållande vittnar om att det rådde god stämning överlag. Under kvällen omhändertogs tre personer enl LOB.

Det utfördes flygande inspektion på ett 10-tal fordon under kvällen, ägarna ålades att åtgärda upptäckta brister. Ett flertal personer bötfälldes för trafikförseelser, förargelseväckande beteende genom offentlig urinering samt för att ha druckit alkohol inom förbudsområdet i centrum.

Överlag var den allmänna ordningen god och uppfattningen är att det blev ett riktigt trevligt arrangemang.

 

/Andreas Pehrson

PIC

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen