Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 juli 05.12, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning natt

Polisen i Region Öst har under natten hanterat 276 ärenden. Två personer har gripits för brott och ett 30-tal har frihetsberövats av andra anledningar. Natten har varit som en vanlig lördagsnatt.

Södermanland:

Kl. 22.15 kallades polisen till ett bråk i Flen. Flera personer var inblandade i bråket. En man i 25-årsåldern greps misstänkt för misshandel i två fall. Ingen person har fått några allvarligare skador.

Kl. 23.18 kallades polis och räddningstjänst till 2 bilar som brinner i Årby området i Eskilstuna. Ungefär samtidigt börjar det brinna i en skylift i samma område. Senare under natten brinner ytterligare 2 bilar. Bränderna bedöms vara anlagda. Vid samtliga bränder är polisen intresserande av vittnesuppgifter. Utredningsåtgärder är vidtagna och vissa spår är säkrade.

Under natten har även två villainbrott upptäcks i länet. Ett av dem inträffade i Oxelösund och det andra i Katrineholm. Vid inbrottet i Katrineholm har en misstänkt gärningsman gripits.

För Östergötland och Jönköpings län har det varit som en vanlig lördagsnatt. Inga allvarligare händelser har kommit till vår kännedom.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen