Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 juli 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Det har varit en normal kväll/natt.

20.17 Härryda, försök till mord 
Vid en trädgård i Stora Bugärde i samband med grillning är det en man som utdelar ett knivhugg i bröstet på en kvinna i 20-årsåldern. Mannen springer från platsen och kan gripas senare av polis ute i terrängen där han gömmer sig i en bergsskreva. Kvinnan flögs med ambulanshelikopter till sjukhus med svåra men ej livshotande skador. Mannen som är i 30-årsåldern anhålls senar av åklagare misstänkt för mordförsök.

00.45 Göteborg, inbrott
Vid Fogelmarksvägen i Näset grips två inbrottstjuvar på bar gärning i samband med ett inbrott i en villa. De hade plockat ut en fönsterkasset och tagit sig in i huset. De gripna männen är i 30 respektive 40-årsåldern.

03.58 Göteborg, inbrott
Vid Lergöksgatan i Västra Frölunda kan väktare konstatera att det varit inbrott i Five Season-butiken. Någon har tagit sig in via jalusiet. Oklart vad som saknas.

06.29 Göteborg, inbrott
Vid Beväringsgatan i Kviberg är det några maskerade personer som slår sig in i en butik med hjälp av en slägga. De stjäl tobaksvaror förm cirka 20 000 kronor och för svinner från platsen på en vespa i riktning mot Kortedala. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen