Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 juli 15.33, Olaga hot, Säffle

En man är frihetsberövad som misstänkt för hot mot tjänsteman och försök till grov misshandel.

Polisen får in samtal om en man som kör väldigt fort på en väg i närheten av Brotorp. När polispatrullen kommer till platsen har han kört i diket.

Då poliserna går fram mot mannens bil stiger han ur bilen. Han har någon typ av tillygge i sina händer och går mot poliserna som skriker  åt honom att stanna och lägga ifrån sig det han har i händerna.

Mannen varken stannar eller lägger ifrån sig tillhyggena, som visar sig vara två yxor, och polisen avlossar varningsskott då de upplever att mannen är på väg att attackera dem med yxorna.

Efter varningsskott stannar mannen och lägger ifrån sig yxorna. 

Mannen som är i 35-årsåldern, grips och förs till polissationen som misstänkt för hot mot tjänsteman och försök till grov misshandel. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen