Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Onsdagen den 21 november 2018 klockan 12.00 - 13.30 kommer samtliga e-tjänster på polisen.se att vara otillgängliga på grund av ett tekniskt underhåll.

10 juli 08.19, Skadegörelse, Norrköping

Fem unga misstänks för skadegörelse.

01.29 Polisen fick samtal om en pågående skadegörelse på en matbutik i Smedby, Norrköping. Strax efter detta samtal ringde personal från ett vaktbolag till polisen med anledning av att ett inbrottslarm utlöst på samma adress. Polis beordrades till plasten.

01.33 Polis på plats. Patrullen konstaterade att två rutor till butiken krossats och att en bil tillhörande företaget utsatts för skadegörelse.

Fem personer, tre 15-åringar och två 14-åringar, påträffades i anslutning till platsen. Samtliga misstänks i nuläget för skadegörelse.

Samtliga skjutsades hem till sina vårdnadshavare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen