Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Onsdagen den 21 november 2018 klockan 12.00 - 13.30 kommer samtliga e-tjänster på polisen.se att vara otillgängliga på grund av ett tekniskt underhåll.

Uppdaterad 10 juli 12.38

10 juli 10.16, Motorfordon, stöld, Enköping

Polisen fick upp ett efterföljande på en stulen bil på E18.

När en polispatrull skulle kontrollera en personbil på E18 Enköping så vägrade fordonet att stanna. Vid slagning på bilen visade det sig att bilen var stulen i Runhällen under natten i Uppsala län.

Det var lugnt med trafik vid tillfället men när hastigheten blev för hög så avbröt polisen efterföljandet klockan 10:25.

Klockan 10:29 meddelas att bilen har kört av mellan Granliden och Bångsbo. Det fanns inga personer kvar vid bilen.

Ca 800 meter från platsen där bilen hade kört av vägen påträffade polisen två pojkar och de greps senare för inblandning i bil tillgreppet.

Den tredje pojken greps på en buss som färdades på rv 72. Vittnen hade sett pojken kliva på bussen. Pojken på bussen misstänks var den som körde bilen vid avåkningen.

En av pojkarna fördes till sjukhus för kontroll, han klagade över smärtor i nacken.

Pojkarna kommer att höras och sedan meddelar åklagare vidare direktiv i utredningen.

Bilen som var stulen kommer att beslagtas och bärgas.

De misstänkta pojkarna är 19, 15 och 15 år.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen