Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

10 juli 11.31, Trafikkontroll, Umeå

Bussjövägen, flera fick böter

Polisen har under förmiddagen kontrollerat hastigheten efter Bussjövägen. Medelhastigheten har generellt varit för hög, enligt patrull på plats. Sju förare har fått ordningsbot (böter) på grund av hastighetsöverträdelse på den relativt smala och krokiga vägen som leder ut mot havet.

Vi vill passa på att påminna alla trafikanter om att skynda långsamt! Tänk på att hålla hastighetsbegränsningen och anpassa hastigheten efter rådande förhållanden. Många oskyddade trafikanter färdas också på vägen, med målet att ta sig till en badstrand.

Polisen kommer att, precis som i dag, aktivt kontrollera trafikanterna som är på väg mot badstränderna. Kontrollerna görs för att sänka hastigheterna efter vägarna och genom det också minska antalet skadade och döda i trafiken.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen