Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 10 juli 21.46

10 juli 16.49, Sammanfattning kväll, Västerbottens län

Kvällens händelser i länet

16:23 - Trafikolycka, Umeå
En cyklist har blivit påkörd av en moped i korsningen Gammliavägen/Rothoffsvägen. mopeden avvek från platsen. En polispatrull har varit på platsen och hållit förhör med den skadade kvinnan samt flera vittnen som sett olyckan och personerna på mopeden. Kvinnan fördes med ambulans till sjukhus, frågor angående skadeläget hänvisas till sjukvården. En anmälan skrivs angående olovligt avvkiande från trafikolycksplats.

17:24 - Trafikolycka, Skellefteå
En trafikolycka har inträffat på Östra leden i höjd med Möröhöjden. Fyra bilar inblandade i en frontalkrock. Ingen av de sju personerna som färdades i bilarna har behövt åka till sjukhus med ambulans. Polispatrullen skriver en anmälan angående trafikolyckan.

17:29 - Trafikolycka, Vilhelmina
Två bilar inblandade i en trafikolycka på E45 söder om Vilhelmina. En person förd med ambulans till Lycksele sjukhus, frågor gällande skadeläget hänvisas till sjukvården. Polispatrullen som varit på platsen skriver en anmälan gällande ej anpassat avstånd till framförvarande fordon och vållande till kroppsskada.

18:25 - Olaga hot, Skellefteå
En man uppger att han blivit hotad med kniv av en annan man i en minder ort i Skellefteå kommun. En polispatrull har varit på platsen och tagit upp en anmälan gällande olaga hot och hållit förhör med målsägaren.

19:05 - Ololvlig körning, Umeå
En man i 45-årsåldern misstänkt för olovlig körnig efter att ha stoppats när han körde bil utan giltigt körkort i centrala Umeå.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen