Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 10 juli 21.26

10 juli 16.51, Sammanfattning kväll, Norrbottens län

Kvällens händelser i länet

17:23 - Trafikolycka, Luleå
En cyklist påkörd av en bil på Örnäset i Luleå. Cyklisten förd till sjukshus med ambulans, frågor gällande skadeläget hänvisas till sjukvården. Polispatrullen upprättar en anmälan gällande vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada.

18:01 - Ringa narkotikabrott, Luleå
En person är misstänkt för ringa narkotikabrott (eget bruk) efter att ha kontrollerats på en innergård i centrala Luleå. En annan person som befann sig på platsen avvisades med stöd av polislagen.

18:44 - Grov olovlg körning, Kalix
En man i 30-årsåldern är misstänkt för grov olovlig körning efter att ha stoppats i en bil av en polispatrull i centrala Kalix.

18:48 - Bråk, Luleå
Ett flertal samtal inkommer till ledningscentralen om ett bråk på en adress på Malmudden i Luleå. Personerna som bråka ska känna varandra sedan tidigare. Polispatrullerna som varit på platsen upprättar tre anmälnigar; en angående misshandel, en angående olaga hot och en angående skadegörelse. Exakt vad som hänt får utrednigen visa. Ingen frihetsberövad i ärendet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen