Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

11 juli 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Ulla Brehm.

22.51 Åmål, trafikolycka.
Två personbilar krockar varför ambulans, räddningstjänst samt polis larmas till E45 vid Svaneholmskorsningen. En person körs med ambulans till sjukhus, oklar status. Patrullen tar uppgifter för en anmälan.

23.42 Göteborg, narkotikabrott samt brott mot knivlagen.
En patrull kontrollerar en man på Heden och denne visar tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning. Man hittar även en kniv på honom som man tar i beslag.

00.12 Göteborg, narkotikabrott.
En man grips av ordningsvakter på Trädgården då man påträffat misstänkt narkotika på honom. En patrull till platsen som kontrollerar mannen och denne påvisar tecken på drogpåverkan samt tar den misstänkta narkotikan i beslag.

02.47 Göteborg, brott mot knivlagen.
En patrull stannar och kontrollerar en bil på Jaegerdorffsmotet och där påträffas en yxa i bilen som tas i beslag, en anmälan upprättas.

03.41 Göteborg, personrån.
En man stannar en patrull och berättar att han blivit utsatt för ett rån på Storgatan. Han har blivit av med sin plånbok. Finns inga mer uppgifter i nuläget angående tillvägagångsättet. Mannen körs till akuten av patrullen då han hade ont i ett av sina knän.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen