Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

11 juli 07.20, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning natt polisregion Öst.

Polisens regionledningscentral har mellan 22-05 tagit emot 130 händelser. En person har gripits misstänkt för brott, se nedan.


Södermanlands län:

02.21 Skiftinge, Eskilstuna: Man i 50-årsåldern gripen för misshandel och olaga hot mot en kvinna i 40-årsåldern som han har en relation med. Målsäganden har inte behövt uppsöka sjukhusvård. Mannen kommer att förhöras därefter beslutar en åklagare om mannen ska anhållas eller släppas på fri fot.


Östergötlands län:

03.38 Ryd, Linköping: inkom ett samtal om en smäll som orsakat  hål i ett ytterfönster på adressen. Det har inte blivit genomslag på något fönster men ett flertal fönster är skadade. Ingen person skadades.

Platsen spärrades av för teknisk undersökning. Tekniker kommer att genomföra en brottsplatsundersökning under dagen för att bedöma vad det är för föremål som orsakat skadorna. Inledningsvis har en förundersökning om allmänfarlig ödeläggelse påbörjats. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

 

Jönköpings län:

02:00 Grännastrandens camping, Gränna. Polisen tog emot samtal från en boende på campingen som hade blivit slagen av en person. Anmälaren hade börjat springa efter en man som man misstänkte försökte stjäla något ur anmälarens tält.

Efter misshandeln ska gärningspersonen ha lämnat platsen i en motorbåt.

Den drabbade, som är i 35-årsåldern, har fått en svullnad på ett öga. Gärningspersonen anträffades inte. En anmälan om misshandel är upprättad.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen