Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

11 juli 09.28, Sammanfattning vecka, Heby

Polisrutan v. 28 Heby

                              POLISRUTAN Heby kommun

 

Eftersom utgivningen för Västra Uppland är varannan vecka är redovisningen av brotten, i vissa fall, gammal information. Vi har under några veckor haft problem med skadegörelser på skolan i Heby. Det har bl.a. krossats rutor på skolan. En pojke är misstänkt i ärendet. Han kommer också få ersätta fastighetsägaren.

Jag vill också varna för oseriösa hantverkare som kan finnas i området. Var försiktig om du anlitar hantverkare från okända firmor.

 

Redovisning av några brott som anmälts 1/7-11/7

 

Heby: Försök till inbrott i villa på Horrstagatan.  Skadegörelse (glaskross) på skolan. En bil har stulits från Kyrkogatan. Tjuven passade på när bilägaren hade stannat för att ta ut pengar på Bankomaten. Stöld av mediciner från Tegelbackens boende.

 

Tärnsjö: Inbrott i villa på Norra Storgatan. Misshandel som inträffat på ett HVB hem.

 

Östervåla: Försök till inbrott i kontor på Zetterbergs väg. En körkortslös bilförare har ertappats i en poliskontroll på Torgvägen.

 

Harbo: En person är misstänkt för att ha kräldjur i sin lägenhet. Brottet är rubricerat som artskyddsbrott. Inbrott i en sommarstuga på Solvägen. Ytterligare ett inbrott i en sommarstuga. Adressen är Berg.

 

Vittinge: En gräsbrand som eventuellt kan vara anlagd.

 

Morgongåva: En cykel har stulits på Björkvägen.

 

Om du vill komma i kontakt med mig går det bra att skicka mejl på adressen olle.rehn@polisen.se

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen