Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

11 juli 14.17, Detonation, Linköping

Uppdatering från nattens explosion i Ryd.

Ur nattens sammanfattning:

Östergötlands län:

03.48 Ryd, Linköping: inkom ett samtal om en smäll som orsakat  hål i ett ytterfönster på adressen. Det har inte blivit genomslag på något fönster men ett flertal fönster är skadade. Ingen person skadades.

Platsen spärrades av för teknisk undersökning. Tekniker kommer att genomföra en brottsplatsundersökning under dagen för att bedöma vad det är för föremål som orsakat skadorna. Inledningsvis har en förundersökning om allmänfarlig ödeläggelse påbörjats. Det finns i nuläget ingen misstänkt.


UPPDATERING:

14:19 Polisen tekniker har avslutat den tekniska undersökningen på platsen och avspärrningarna har hävts. En del fynd har gjorts på brottsplatsen som kommer att skickas på analys. Brottsrubriceringen allmänfarlig ödeläggelse kvarstår. Det finns ännu ingen misstänkt för brottet. Polisen är mycket intresserad av iakttagelser från platsen före och efter klockan 03:48 i morse. Tipsa polisen via telefon 114 14 eller genom att besöka polisstationen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen