Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

11 juli 16.57, Trafikbrott, Skellefteå

I samband med trafikkontroll vid E4, Bureå försöker en bil köra ifrån trafikkontrollen. Bilen stoppad efter ett kortare förföljande.

I samband med trafikkontroll kl 14:40 vid E4, Bureå försöker en bil köra ifrån trafikkontrollen. Bilen stoppad efter ett kortare förföljande. Förföljandet pågår endast i någon minut. Föraren och passagerarna lämnar bilen och springer in i skogen strax söder om Bureå.

Föraren och passagerarna anträffas av polis och medtas till polisstationen i Skellefteå för provtagning och förhör. Föraren misstänkt för bland annat drograttfylleri och passagerarna för ringa narkotikabrott. Föraren en man i 25-årsåldern. Passagerarna män i 25-årsåldern samt en kvinna i 20-årsåldern.

En mindre mängd narkotika anträffad av polishund efter sök i aktuellt skogsområde.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen