Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 11 juli 20.18

11 juli 18.46, Skottlossning, Göteborg

Från Svartedalen kommer uppgifter om en crossmoped med två svartklädda personer som kör inne på gårdarna, inringare har hört skott.

Platsen skall närmare bestämt vara utanför MB-Livs. Inga uppgifter finns om någon personskada, polis är på väg till platsen.

Polis på plats kan prata med vittnen som skall ha sett en crossmoped med två maskerade personer på, passageraren har haft vad som uppfattats som ett vapen. Polis gör en avspärrning för en teknisk undersökning, tekniker är på väg.

En man berättar för en polispatrull att han och några kompisar är de som blivit beskjutna, dock har de inte blivit träffade, de är oskadda. Förhör kommer att hållas. En förundersökning inleds med rubrik försök till mord, ingen är i nuläget gripen. Spanings- och utredningsarbetet fortsätter.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen