Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

12 juli 11.41, Sammanfattning kväll och natt, Gävleborgs län

Sammanfattning från 11 juli klockan 22:00 t.o.m. 12 juli klockan 09:00

Stöld/inbrott Ica Maxi, Gävle 02:52

Polispatrull blir frånkörda av en motorcykel. Eftersom de troligen sett samma MC utanför Ica Maxi vid ett tidigare tillfälle, åkte de dit för att kontrollera. Där anträffades verktyg som tas i beslag och patrullen skriver anmälan om förberedelse till stöld genom inbrott.

Trafikolycka singel, E4, Gävle 03:27

Polisen får larm om en trafikolycka på E4, i höjd med Norra Åbyggeby. Föraren, en man född -60, har kört in i ett mitträcke. Utandningsprov visar negativt, inga personskador.

Rattfylleri, Gävle, 03:12

En man född -71blåser positivt vid kontroll på Södra Kungsgatan. Polisen upprättar en anmälan och tar nycklar i beslag. Vid kroppsbesiktning visar testet grovt rattfylleri.

Motorfordon stulet, Valbo, 04:25

En anmälare ringer in och berättar att två män knäckt rattlåset på mopeden och rullat iväg den. Mopeden anträffas senare på morgonen och återlämnas till ägaren.

Trafikolycka personskada, Hamnleden, 07:55

En personbil kör in i ett träd på Hamnleden i höjd med golfbanan. Föraren, en man född -88, misstänks för drograttfylleri och vårdslöshet i trafiken.

Trafikolycka personskada, E16 valboköpcentrum/Forsbacka

Lastbil med släp som åkt av vägen, inga synliga personskador men föraren, en man född -98,

förs ändå till Hälsocentral för kontroll. Vid kontroll blåser föraren blåst negativt.

Rattfylleri Hamnleden/Norrlandet 13:23

Man född -96 misstänks för drograttfylleri.

Kontroll person/fordon, Gävle, 20:34

En anmälare ringer in om två hundar som sitter i en varm bil och har suttit där i ca 45 minuter och skällt. Vid kontroll ser hundarna ut att må bra efter omständigheterna, men patrull tillrättavisar ägaren och lämnar platsen.

 

Ofog barn/ungdom Sätra 21.07

5-10 ungdomar kastar sten mot hus i Sätra. Patrull anträffar ungdomar på platsen och pratar med dem, men ser ingen åverkan och lämnar platsen.

 

Kontroll person/fordon, Hofors, 02:26

Anmälaren ringer in och känner sig hotad av en man med vapen som säger att han vill slåss med anmälaren. Ledningscentralen hör skrik i bakgrunden och skickar en patrull och söker bland annat med hund, däremot hittar man ingen på platsen. Anmälan upprättad.

Ofog Barn/ungdom, Sandviken centrum, 17:37

Tre ungdomar har klättrat upp på ett tak på en fastighet i centrum och skriker könsord till förbipasserande.

Rattfylleri Söderhamn, Flygvägen, 04:42

Vid kontroll misstänks man född -90 för drograttfylleri, grov olovlig körning samt ringa narkotikabrott.

Försvunnen person, Nordanstig, Bergsjö, 08:58      

Pojke född-13 har försvunnit från hemmet, föräldrarna har letat efter pojken under morgonen.

Pojken har tidigare inte lämnat hemmet ensam. Efter en stunds letande återfinns pojken av vänner och grannar som hjälpt till att leta efter honom.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen