Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

12 juli 13.00, Övrigt, Västra götalands län

Polisen söker vittnen till omfattande skadegörelse på bland annat busskurer i Mölndal, Göteborg och Härryda.

Natten mellan fredag och lördag den 15-16 juni blir flera busskurer i Mölndal, Göteborg och Härryda kommun utsatta för omfattande skadegörelse. Detta genom att glasen till flertal busskurer krossats.
Vid inventering  av skadorna på busskurerna har Västtrafik i nuläget gjort en sammanställning på ett 70-tal skadade busskurer och därav 170 krossade glasrutor.

Under samma helg utsattes även ett par fastigheter i Mölndal för skadegörelse genom att fönsterrutor krossades. Polisens arbetshypotes är att skadegörelserna hänger ihop, på ett eller annat sätt.

Polisen jobbar aktivt med att utreda brotten och vill därför komma i kontakt med dom som har gjort iakttagelser som kan vara av vikt för utredningen. Det har inkommit tips till polisen, men vi tror att det finns fler vittnen som sett eller hört något som kan hjälpa oss i kartläggningen av eventuella gärningsmän. 

Låt gärna polisen göra bedömningen om informationen är av intresse eller inte. Alla iakttagelser är av intresse så som avvikande ljud, klockslag, när såg man rutorna hela senast och när såg man att de var trasiga.

Vänligen kontakta polisen på 11414 och lämna tips

Utredare Kristina Isaksson
kristina.isaksson@polisen.se  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen