Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

12 juli 14.34, Skadegörelse, Gislaved

Utåtagerande man misstänks för flera brott.

08:13 Polisen larmades till centrala Anderstorp med anledning av att en aggressiv påverkad man som var utåtagerande mot personer och bilar. Mannen var hotfull mot flera personer och kastade sten på bilar.

08:42 Polisen var på plats. Och mannen anträffades. I samband med att polis kom på plats anträffades en brinnande bil. Räddningstjänsten kallades till platsen och branden släcktes.

08:44 Mannen greps misstänkt för olaga hot i två fall genom att verbalt ha hotat personer runt omkring sig. Han misstänks också för grov skadegörelse genom att ha tänt eld på en bil och kastat stenar på andra bilar. Vid ingripandet gjorde mannen motstånd och misstänks därmed också för våldsamt motstånd. Dessutom visade han tecken att vara påverkad av narkotika och han misstänks för ringa narkotikabrott.

Mannen, som är i 25-årsåldern, har lämnat prov för droganalys. Innan han förhörs får han nyktra till i polisens arrest.

10:30 Polisen har gjort en brottsplatsundersökning av bilen som brann.

Ingen person kom till fysisk skada vid händelsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen