Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 13 juli 01.22

12 juli 16.09, Sammanfattning kväll, Norrbottens län

Kvällens händelser i länet.

15:44 - Ringa stöld, Boden
En man i 70-årsåldern är misstänkt för ringa stöld efter att ha ertappats av en butikskontrollant när han stal varor från en butik i Boden. En polispatrull har varit på platsen och tagit upp en anmälan.

16:52 - Trafikolycka, Luleå
Trafikolycka på avfarten från E4 i höjd med Antnäs. En bil med husvagn har krockat med en buss. Bussen avvek från platsen och har inte hittats. En polispatrull har varit på platsen och tagit upp en anmälan gällande olovligt avvikande från trafikolycksplats. Inga personskador.

19:44 - Olaga hot, Kiruna
Samtal inkommer om ett bråk i en läganhet i centrala Kiruna. På platsn finns en man och en kvinna. Patrullen kommer att upprätta en anmälan angående olaga hot från kvinnan mot mannen.

21:05 - Ringa stöld, Boden
En kvinna i 20-årsåldern är misstänkt för ringa stöld efter att ha ertappats av en butikskontrollant när han stal varor från en butik i Boden. En polispatrull har varit på platsen och tagit upp en anmälan.

21:23 - Ringa narkotikabrott, Luleå
En flicka under 18 år är misstänkt för ringa narkotikabrott, eget bruk och innehav, efter att ha kontrollerats av en polispatrull på Bergnäset i Luleå. Flickans föräldrar och socialtjänsten kontaktades av patrullen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen