Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 13 juli 01.37

12 juli 16.10, Sammanfattning kväll, Västerbottens län

Kvällens händelser i länet.

20:05 - Rattfylleri, Åsele
En man i 55-årsåldern är misstänkt för drograttfylleri efter att ha stoppats av en polispatrull i Åsele. Mannen fick följa med för provtagning och förhör och hans körkort är numera omhändertaget i avvaktan på Transportstyrelsens beslut.

21:11 - Trafikolycka, Umeå
En bil inblandad i en trafikolycka på E4 ihöjd med Stöcksjö. En vuxen och och två tonåringar i bilen varav två är förda till sjukhus. Frågor om skadeläget hänvisas till sjukvården.

23:39 - Rattfylleri, Åsele
En man i 18-årsåldern är misstänkt för rattfylleri efter att ha kontrollerats av en polispatrull i Åsele. Hans körkort omhändertogs och han fick följa med för provtagning och förhör.

23:07 - Olaga hot, Skellefteå
En man i 20-årsåldern är misstänkt för att ha hotat sin sambo med kniv på en adress på Morö backe. En polispatrull skickades till platsen och har hållit förhör med de inblandade. En anmälan upprättas angående olaga hot.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen