Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

12 juli 17.13, Försvunnen person, Eskilstuna

Polisen söker försvunnen 45-årig man.

Polisen söker en 45-årig man som försvann i området Svalboviken, Näshulta, i Eskilstuna kommun. Mannen sågs senast i dag av en anhörig när han lämnade bilen för att gå en bit längs Sörmlandsleden. Klockan var då cirka 13.30.

Flera polispatruller, inklusive hundpatrull, deltar i sökandet efter mannen och polisen tar tacksamt emot tips och iakttagelser från personer som rört sig i området, och som gör att mannen kan hittas.

Mannen är cirka 180 centimeter lång och har smal kroppsbyggnad. Han ska vid försvinnandet ha varit klädd i en blå t-shirt, jeansshorts, solglasögon och vita gymnastikskor. Han bar också en grön militärryggsäck och på huvudet hade han en svart keps.

Den som har uppgifter att lämna ombeds att ringa 114 14.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen