Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

13 juli 05.02, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Händelser inom Region Öst, vilket omfattar Södermanlands, Östergötlands och Jönköpings län

Natt mot fredag 180713 inom Polisregion Öst

Södermanland:

21:49 Katrineholm, Fredsgatan. Bråk mellan två personer. Tillhyggen använda, en person greps. Kunde ej förhöras under natten på grund av kraftig berusning. Inlagd i cell för tillnyktring

22:37 Flen Sveaparken, Grov misshandel, en person gripen. Den drabbade förd till sjukhus för vård Vittne ringde till polisen och meddelade om att två personer slogs, bla med tillhyggen. Polis på plats kunde gripa en misstänkt gärningsman. Misstänkt född 89, offret född 70. Den misstänkte anhölls under natten..

 

Östergötland:

20:27 Linköping, centrum misshandel i relation. Polis kallades till en adress i centrala Linköping. En man och en kvinna hade bråkat med varandra. Okänt initialt vad bråket handlade om. Kvinnan, född 86, hade varit den mest aggressiva varför hon greps och fördes till polishuset för förhör.

22:56 Gusum. Brand i fastighet. I samband med branden greps en person misstänkt för mordbrand. Den misstänkte född1990. Inga ytterligare omständigheter kan delges eftersom förundersökningen är i ett tidigt skede.

 

Jönköping

Den 11-årige pojke som varit försvunnen under torsdagskvällen återfanns av en polispatrull vid A6 köpcentrum. Han anträffades klockan 23:20. Han var välbehållen och kördes hem till sin mamma av polisen.  

03:34 Hillerstop. Arbetsplatsolycka. En man skadade sig i en arm vid arbete på ett företag i Hillerstorp under natten. Mannen fördes med ambulans till sjukhus för vård. Oklart hur olyckan hade hänt. Polisen kommer att utreda händelsen.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen