Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 13 juli 14.49

13 juli 13.10, Brand, Sundsvall

Hotell Continental

Enligt preliminära uppgifter en fullt utvecklad brand våning 1-3. Räddningstjänst och polis till platsen. Polisen ställer sig till räddningsledarens förfogande, i första hand för avspärrning av gatorna i närheten. Texten uppdateras.

Uppdatering kl 13:25

Inga närmare uppgifter om brandens omfattning eller om någon är skadad. Evakuerade personer förs till en första uppsamlingsplats i hotell Clarion.

Uppdatering kl 14:42

Ingen person har skadats vid branden. Branden är lokaliserad till ett städförråd på våningsplan 1. Branden är vid 13:50 släckt. Polisen arbetar nu med att, om möjligt, utreda brandorsaken. En anmälan om allmänfarlig vårslöshet är upprättad (att någon av oaktsamhet har orsakat brand). Det finns ingen misstänkt.

Det finns inga ytterligare upplysningar i ärendet. Ärendet hanteras av jourhavande förundersökningsledare i Västernorrland.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen