Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

13 juli 17.20, Övrigt, Laxå

Sökandet efter den man som torsdag 12 juli rymde från en kriminalvårdstransport i Laxå kommun avbryts i det aktuella området.

Sökandet övergår från och med 17:00 till inre spaning och yttre spaning på andra platser i landet som kan bedömas vara av intresse.

Sökandet i Tivedsskogarna har pågått i närmare 30 timmar och kommenderingschefen har bedömt att det inte är motiverat att fortsätta söka i samma sektor eftersom det inte längre är troligt att mannen finns kvar i sökområdet.

De tips som inkommit till polisen har hittills inte gett något resultat. Polisen är fortsatt tacksamma för tips och iakttagelser som kan sättas i samband med rymningen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen