Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Onsdagen den 21 november 2018 klockan 12.00 - 13.30 kommer samtliga e-tjänster på polisen.se att vara otillgängliga på grund av ett tekniskt underhåll.

13 juli 20.13, Rattfylleri, Södertälje

Man misstänks för grovt rattfylleri. Detta efter att det har uppmätts en alkoholhalt av 0.61 milligram alkohol per liter utandningsluft.

Polisen stoppade och kontrollerade en personbil och dess förare på Stålhamravägen. När föraren kontrollerades mot sållningsinstrumentet för rattfylleri gav det positivt utslag.

Han medtogs till stationen för fortsatt utredning. Där konstaterades att mannen hade 0.61 milligram alkohol per liter utandningsluft och han är misstänkt för grovt rattfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen