Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

14 juli 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm

01.50 Skövde, skadegörelse genom brand 
På Militärvägen brinner det i tre containrar, räddningstjänst till platsen och släcker. Polis skriver en anmälan, ingen gripen i nuläget.  

02.40 Vänersborg, misstänkt rattfylleri
Polis kontrollerar en personbil på Brogatan och föraren, en man i 20-årsåldern tas med för provtagning. En anmälan skrivs.  

03.04 Mölndal, stöld genom inbrott
Larm går från ett företag på Kryptongatan. Två personer ses lämna platsen i en liten silverfärgad bil. På plats konstateras ett inbrott, bland annat har tre mobiler stulits. Skospår säkras och en anmälan skrivs. Ingen är gripen i nuläget.

04.29 Göteborg, misshandel
På Kungsportsavenyn har okänd person knivskurit en man i ansiktet, därefter sprungit från platsen. Den skadade mannen körs med ambulans till Sahlgrenska sjukhuset, oklart skadeläge. I nuläget finns inga ytterligare uppgifter finns, en anmälan om grov misshandel skrivs. 

06.39 Borås, bråk
Från Döbelnsgatan kommer samtal om bråk i en lägenhet. Polispatrull omhändertar en person för fylleri, ingen ytterligare åtgärd.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen