Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

14 juli 07.55, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

00:35 Misshandel Sundsvall. Man som ska ha misshandlat annan man i Stenstaden. Ingen uppgift om att någon ska ha behövt uppsöka sjukhus. Den misstänkte har lämnat platsen. Patrullen har upprättat en anmälan om misshandel.

00:41 Olaga hot Örnsköldsvik. Man som ska ha hotat en entrévärd på en restaurang. Mannen omhändertagen av vakterna. Polis har varit på plats. Anmälan olaga hot.

00:50 Misshandel Sundsvall. Man som ska ha blivit misshandlad utanför Sundsvall. Mannen förd  med ambulans till sjukhus. Ingen gärningsman kvar på platsen. Polis har varit på plats och hållit förhör, anmälan  misshandel.

03:13 Misshandel Härnösand. Flera män inblandade i bråk i centrala Härnösand. Polis och ambulans till platsen. Ingen som vill medverka. Polis har identifierat personer på platsen och upprättat anmälan om grov misshandel. Ingen uppgift om att någon frihetsberövats. Oklart ifall någon förts till sjukhus.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen