Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 14 juli 20.22

14 juli 16.58, Räddningsinsats, Hörby

Badplats, Ringsjöstrands camping. Person försvunnen, befarad drunkning.

En person saknas vid badplatsen, Ringsjöstrands camping och det befaras att det rör sig en drunkningsolycka. Polis, räddningstjänst, ambulanssjukvård samt räddningshelikopter från Sjöräddningen larmas till platsen.

Polis och räddningsenheter är framme på adressen, man bildar sig just nu en uppfattning om vad som hänt och förbereder en eventuell räddningsinsats.

Ärendet uppdateras efter hand.

Uppdatering kl. 17.24: En person är anträffad i vattnet, sjukvårdsinsats pågår.

Uppdatering kl. 17.34: Den skadade personen är ett barn och är på väg till sjukhus i ambulans. Polisen har just nu ingen uppgift om barnets skadestatus. Polisen har initialt bistått räddningstjänst och ambulanssjukvård för att underlätta räddningsinsatsen, man utreder nu om det i sammanhanget finns någon brottsmisstanke och tar hand om anhöriga till pojken.

På badplatsen befann sig många personer och badgäster som bevittnade räddningsarbetet. Dessa tas om hand av Räddningstjänsten.

Uppdatering kl. 20.20: Barnet, en 10-årig pojke, är avliden. Anhöriga är underrättade. Polisen upprättar en anmälan om dödsfall utan misstanke om brott.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen