Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

15 juli 08.57, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

00:33 Olaga intrång/hemfridsbrott Örnsköldsvik. Man som ska ha blivit utlåst från sin egen bostad. Polis till platsen. Efter förhör upprättar patrullen en anmälan och motanmälan rörande misshandel samt en anmälan om hemfridsbrott.

00:46 Sedlighetsbrott Härnösand. Två flickor som ofredats av en man. Polis har hållit förhör och upprättat en anmälan om sexuellt ofredande.

02:21 Sedlighetsbrott Härnösand. Kvinna som ofredats av en man i centrala Härnösand. Patrullen har upprättat en anmälan.

02:27 Misshandel Härnösand. Samtal om misshandel utanför restaurang i centrala Härnösand. Polis beordras till platsen. En man grips misstänkt för försök till grov misshandel.

03:51 Misshandel Sundsvall. Samtal om kvinna som misshandlats av en man i en bostad i centrala Sundsvall. Polis som kommer till platsen griper en man misstänkt för grov misshandel. Ingen uppgift ifall kvinnan behövt uppsöka sjukhus.

04:42 Rattfylleri Sundsvall. Fordon stoppat och kontrollerat i Stenstaden. Föraren uppvisar tecken på att vara narkotikapåverkad, medtagen för provtagning och förhör.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen