Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 15 juli 21.43

15 juli 19.49, Trafikolycka, Landskrona

E6 Glumslöv. Kollision mellan två lastbilar och en personbil.

Två lastbilar och en personbil kolliderar på E6, norrgående körbana, i höjd med Glumslöv. Ett av fordonen är en hästtransport och eventuellt är en häst skadad. Initial uppgift talar om flera personer skadade. Polis, räddningstjänst, ambulanssjukvård och djurambulans larmas till adressen.

Det är helt stopp i trafiken, det gäller både norr- och södergående körbana. Polis har spärrat av vid trafikplats Landskrona norra och leder av trafiken via avfarten till Rydebäck.

Uppdatering kl. 20.15: En av lastbilarna är en hästtransport och denna ligger i diket. Även personbilen ligger i diket.

E6 är helt avstängd i båda färdriktningarna mellan trafikplats Landskrona Norra och Rydebäck.

Uppdatering kl. 21.00: Ytterligare en trafikolycka har inträffat på Tingvägen, som går under E6 i höjd med där den första olyckan inträffade. En lastbil har kolliderat med brofundamentet, det är just nu oklart om någon är skadad i denna olycka.

En bilist respekterade inte befintlig avspärrning och passerade denna utan att stanna. Samma bilist tog sig sedan över på motsatta körbana och fortsatte sin färd mot färdriktningen. Polisen arbetar på att stoppa och lagföra aktuell bilist.

 Skadeläget för person och djur är fortfarande oklart, räddningsarbetet pågår för fullt.

Ett körfält har öppnats upp i södergående riktning.

Uppdatering kl. 21.26: Lastbilen på Tingvägen har inte kört in i brofundamentet utan i själva bron, då lastbilen är för hög för att kunna passera.

Uppdatering kl. 21.40: Bilisten som passerade avspärrning och körde mot färdriktningen är stoppad och rapporterad för trafikbrott. Förarens, en 28-årig man, körkort omhändertogs.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen