Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 16 juli 06.33

15 juli 23.38, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Nattens händelser i länet.

22:06 - Rattfylleri, Kiruna
En man i 20-årsåldern är misstänkt för drograttfylleri efter att ha kontrollerats av en polispatrull i centrala Kiruna. Han fick förlja med in för provtagning och släpptes efter förhör.

22:24 - Trafikolycka, Luleå
Björn påkörd av en personbil på E4 mellan Rosviksbodarna och Ersnäs i norrgående färdriktning. Björnen dog ej vid krocken utan låg kvar på vägbanen, En ledig polis samt en jägare som passerade platsen avlivade björnen. En person i bilen fick ont i nacken och kollades till av ambulans.

23:15 - Skadegörelse, Luleå
På Björkskataskolan har någon eldat på en soptunna och en fotbollskur. Räddningstjänsten har varit och släckt och en polispatrull skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

02:32 - Stöld ur motorfordon, Luleå
På Storheden observerar ett vittne när några gärningsmän stjäl en brandsläckare från en bil och sprutar ner bilen. En anmälan är upprättad angående stöld.

En efternatt utan händelser att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen