Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

16 juli 05.18, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning natt i Region Öst

Polisen har under natten framtill kl. 05.00 hanterat 150 ärenden. En person har gripits för brott och fyra har frihetsberövats av andra anledningar.

Södermanland:

Kl 23.59 kallades polisen till ett bråk mellan en man och en kvinna på en adress i Eskilstuna. Mannen som är i 45-årsåldern greps för misshandel mot en kvinna som han har en relation till. Kvinnan verkar ej ha fått några allvarligare skador.

Östergötland:

Kl. 22.10 fick polisen in ett samtal från en mamma som uppgav att hennes son blivit påkörd av en bil när han varit ute och cyklat. Pojken fördes med ambulans till Linköping för vård. Pojken som är i 20-årsåldern har ont i nacken och sårskador på armar och huvud. Polisen har haft svårt att få fram uppgifter om olyckan. Bilisten är för närvarande okänt och en anmälan smitning från olycksplats och vållande till kroppsskada är upprättad.

Jönköping:

Strax efter kl. 01.00 fick polisen larm om ett pågående inbrott i en butik i Eksjö. Gärningsmännen lyckas försvinna från platsen. De har fått med sig lantbruksprodukter av olika slag. Polisen håller fortfarande på och jobbar med ärende då vi anträffat en bil som innehöll gods som kan komma från inbrottet.

 

I övrigt har inga allvarliga händelser kommit till polisens kännedom under natten.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen