Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

16 juli 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Det har varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

20.31 Göteborg, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Kruthusgatan där det ska brinna i en restaurang som tillfälligt är inhyst i en container vid norra parkeringen. Oklart hur branden har startat men ingen misstanke om brott.

21.22 Mark, trafikolycka
På länsväg 1526 vid Töresvik är det en manlig bilist som kör av vägen. Dessbättre inga personskador.

02.42 Skara, brand
Vid Valhallagatan börjar en moped brinna som står lutad mot en fastighet under en balkong. Branden/röken sprider sig upp till balkongen och lägenheten ovanför mopeden. En kvinna i fastigheten körs till KSS med okända skador. Polisen misstänker att branden är anlagd. 

03.44 Göteborg, brand
Vid Ljusårsvägen i Bergsjön börjar det brinna i oklar omfattning i en kolonistuga. Räddningstjänsten släcker och polisen skriver en anmälan gällande allmänfarlig ödeläggelse.

03.52 Åmål, trafikolycka
På länsväg 2258 i Åmål är det en bilist som kör på en älg som springer till skogs. I bilen färdades två yngre män som körs till Karlstads sjukhus med smärtor i bröst och nacke.

04.21 Göteborg, stöld
Vid Madängsgatan i Brämaregården är det tre personer som stjäl en parkerad moped/MC som stod parkerad på en innegård.

05.48 Lerum, trafikolycka
På E20 vid Flodamotet är det en bilist som kör in i ett vajerräcke. Inga uppgivna personskador.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen