Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

16 juli 07.03, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

00:23 Narkotikabrott, Sundsvall
Polis beordras till Stenstan efter samtal om en påverkad man. Mannen, som är i 30-årsåldern, omhändertas med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks för narkotikabrott, innehav och eget bruk.

01:01 Viltolycka, Örnsköldsvik
En bilist har kolliderat med en älg på Filbäcksvägen, Sidensjö. Inga personskador. Oklart om älgen skadades, då djuret sprang från platsen. En eftersöksjägare kontaktad.

03:50 Trafikolycka, Härnösand
Larm inkommer om en personbil och moped som kolliderat på Flöjtgatan, Gångsviksdalen. Mopedföraren förs med ambulans till sjukhus. För uppgifter om skador, kontakta sjukvården. Bilföraren misstänks för brott mot högerregeln.

04:34 Trafikbrott, Sundsvall
En patrull stoppar och kontrollerar en bil i Nacksta. Föraren är en pojke i 15-årsåldern. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan om olovlig körning, samt tillåtande av olovlig körning. Pojken överlämnas till vårdnadshavare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen