Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

16 juli 10.22, Sammanfattning vecka, Östhammar

Polisrutan från Östhammar v. 29

                      Polisrutan Östhammars kommun

 

Som jag tidigare har skrivit kommer det bli vissa luckor i utgivningen av Rutan under sommaren. Det kommer därför dröja några veckor innan nästa Ruta publiceras.

Jag börjar med två uppmaningar. Den första handlar om att aldrig lämna hunden i bilen när solen gassar. Det kan bli otroligt varmt i bilen. Den andra uppmaningen gäller dig som kör skräp till återvinningscentralerna. Du måste förankra lasten så att den inte blåser av under transporten.   

 

En redovisning av några anmälda brott mellan den 9/7-16/7

 

Östhammar: Försök till stöld på återvinningscentralen genom att klippa sönder staketet. Vi har anträffat en relativt stor mängd amfetamin på en adress. Flera personer är misstänkta för andra narkotikabrott. En kvinna påtalade för en hundägare att han måste ta ut sin hund ur bilen. Mannen blev arg och knuffade omkull kvinnanz som tack. Ärendet är rubricerat som misshandel.

 

Gimo: Skadegörelse på Finska föreningens hus på Slipargatan. En man är misstänkt för drogratfylleri. En bil har stulits från OK/Q8:s parkeringsplats. Stöld ur en bil som var parkerad på Skäret.

 

Alunda: Inbrott i bilar parkerade på Centrumvägen och Tvärvägen. En bilförare är misstänkt för drograttfylleri.

 

Österbybruk: Vi har beslagtagit en mindre mängd narkotika. En bilist har smitit från en trafikolycksplats.

 

Öregrund: En drogpåverkad bilförare har stoppats i en trafikkontroll. En man är misstänkt för sjöfylleri i samband med en båtolycka.

 

Anmärkningsvärt under veckan är att många av brotten handlar om narkotikabrott.

 

Om du vill ha kontakt med polisen ska du ringa 11414. OBS! Handlar det om pågående brott ringer Du 112.

 

Tf. redaktör för Östhammars Polisruta.

Kommissarie Olle Rehn

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen