Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

16 juli 18.02, Bråk, Göteborg

Larm om bråk vid Järntorget.

Polis larmas till Järntorget efter ett bråk på platsen. En misstänkt man har lämnat platsen på en spårvagn. Det tillkommer uppgifter om att mannen själv sagt att han är beväpnad. Ingen person uppges vara skadad vid brottsplatsen.

Polis följer linjen för den aktuella spårvagnen för att kunna hitta den misstänkta mannen.

Kl 18:10: Polisen har kunnat gå ombord på den aktuella spårvagnen vid Chalmers/Wavrinskys plats. Det framkommer då att den misstänka mannen lämnat vagnen på en tidigare hållplats. Polisen söker i närområdet efter den man som försvunnit.

Polis har återfunnit en man som stämmer in på signalement mm vid Linnégatan. Han försökt springa ifrån polisen men kunde säkras.

Den man som polisen hittat blir tillfälligt omhändertagen för ordningsstörning. Polisen har inte hittat något vapen, inte heller någon person som kan vara målsägande.   

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen