Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 16 juli 20.37

16 juli 20.05, Misshandel, Norrköping

En gripen för misshandel i centrala Norrköping.

19.16 polisen fick flera samtal via SOS om en pågående misshandel i närheten av biblioteket vid Södra Promenaden. Flera personer befann sig på platsen men det verkade som att två personer var inblandade i en misshandel.

19.17 polisen är framme på platsen.

19.38 det som hittills har framgått är att en person kan misstänkas för att ha misshandlat en annan. Den som misstänks för misshandel är en man i 20-årsåldern och han greps på platsen. En man i 30-årsåldern misstänks ha blivit misshandlad genom slag i ansiktet och han fördes med ambulans till sjukhus. Den gripne förs till polisstationen för förhör varefter åklagare kommer att besluta om den fortsatta förundersökningen.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen