Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 16 juli 23.30

16 juli 21.16, Skottlossning, Malmö

Man skjuten, Rosengård.

Flera uppringare berättar om skottlossning på Von Rosens väg varifrån flera höga smällar ska ha hörts. Polis skickas till platsen och en skottskadad man anträffas på en trottoar på adressen. Platsen säkras och ambulans beordras fram till den skadade. Samtidigt påbörjas informationsinhämtning genom bland annat vittnesförhör och platsen spärras av.

Uppdatering: Den skjutne, en man i 20-årsåldern, avlider på platsen. Polisens tekniker kommer att göra en teknisk undersökning av platsen som också kommer genomsökas av en vapenhund. Polisen har under kvällen förhört ett stort antal vittnen och behandlat ett stort antal tips och andra uppgifter som inkommit till polisen. Någon misstänkt finns i skrivande stund inte.

Uppgifter och tips gällande händelsen mottages tacksamt via telefonnummer 114 14.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen