Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 17 juli 08.36

17 juli 06.00, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Sammantaget en lugn natt för polisen i Jämtlands län med undantag för branden utanför Hammarstrand.

Under natten har det inte rapporterats in några grova brott eller större trafikstörningar till polisens ledningscentral.

Ett urval av nattens händelser (av kommunikatör Liv Fahlén):

00:29 Rattfylleri, Östersund
Polisen får samtal om en påverkad man som kör moped på Torvalla. En patrull stoppar mopeden. Föraren omhändertas med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Mannen, som är i 35-årsåldern, misstänks för drograttfylleri, narkotikabrott, samt tillgrepp av fortskaffningsmedel. Mopeden är tagen i beslag.

01:34 Viltolycka, Åre
En bilist har kolliderat med en älg på E14 mellan Enafors och Åsabyn. Inga personskador, men älgen skadades och lämnade platsen. Eftersöksjägare kontaktad.

05:34 Rattfylleri, Östersund
En patrull stoppar och kontrollerar en bil i centrum. Föraren, en man, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och medtas för provtagning och förhör. Han misstänks för rattfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen