Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 17 juli 09.18

17 juli 07.20, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser.

00:16 Bråk, Luleå
Samtal inkommer om bråk i en kolonistuga på Hertsön. En patrull åker till platsen och pratar med paret som haft ett verbalt bråk.

00:52 Viltolycka, Arjeplog
En bilist har kolliderat med en älgkalv i korsningen mot Björkhamra. Oklart om djuret skadades, då det lämnade platsen. Eftersöksjägare kontaktad.

01:41 Misshandel, Piteå
Polis beordras till en adress i centrala Piteå efter samtal från en man som uppger att han blivit misshandlad av en annan man. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan om misshandel. Ambulans har varit på platsen för att kontrollera den misshandlade mannen. Männen är i 20-årsåldern.

05:21 Bråk, Jokkmokk
Polis beordras till en camping i Jokkmokk där en man uppträde stökigt. Mannen är berusad och omhändertas med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Uppdatering 09:12
Mannen blev inte omhändertagen utan greps misstänkt för misshandel. Mannen ska ha misshandlat en kvinna han har en relation med.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen