Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 17 juli 16.51

17 juli 15.04, Misshandel, grov, Jönköping

Bråk utanför Rosenlundsbadet i Jönköping.

14.21 Polisen larmades om ett bråk utanför Rosenlundsbadet i Jönköping. En misshandlad person har förts till sjukhus med ambulans, flera okända gärningsmän ska ha sprungit från platsen och eftersöks nu av polis.

15.15 Totalt ska fyra personer ha blivit misshandlade, varav en rubriceras som grov misshandel och övriga tre som misshandel av normalgraden. De misstänkta gärningsmännen eftersöks fortfarande och förhör med vittnen hålls.

16.45 Personen som fördes med ambulans har hörts av patrull på sjukhus. Han hade tagit emot slag med någon form av tillhygge. Ingen person är frihetsberövad i nuläget, informationsinhämtning och utredningsarbete pågår.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen