Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 18 juli 08.08

18 juli 01.20, Sammanfattning kväll, Norrbottens län

Natten i Norrbotten

00:55 Luleå, Hertsövägen
Drograttfylleri

Polispatrull genomför ett rutinstopp längs Hertsövägen i Luleå. Det uppstår misstanke om att föraren är påverkad av narkotika och hon tas med för provtagning. Kvinnan är i 30 års åldern.

Uppdatering 08:00 av Peder Jonsson

01:18 Stöld/inbrott Jokkmokk. Inbrott i bostad i centrala Jokkmokk. Inbrott via ett fönster. Oklart om något är stulet. Polis har varit på plats.

01:31 Trafikbrott Boden. Patrull stoppar och kontrollerar ett fordon i centrala Boden. Förarens körkort är återkallat varför det omhändertas av patrullen. Patrullen har hållit förhör och kommer att upprätta en anmälan om grov olovlig körning. Bilen har flyttats från platsen så att den ej står trafikfarligt.

05:41 Trafikolycka Luleå. Singelolycka på E4 vid Strömsund. Bil som voltat av vägen. Två personer inblandade. Minst en av dessa har förts till sjukhus.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen