Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

18 juli 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Ulla Brehm.

02.50 Skara, personrån.
En person blir slagen och rånad på sin mobiltelefon, solglasögon samt klocka av flera okända personer på S:T Larsgatan. Han fick ta emot ett flertal slag och sparkar under rånet. Rånarna sprang sedan från platsen och anmälaren tog sig hem och där kontaktade polis. Han behövde ej uppsöka sjukhus.

03.29 Borås, drograttfylleri m.m.
En patrull stannar och kontrollerar en bil på Stora Torget och där påvisar föraren tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning. Visar sig även att han saknar körkort varför även detta kommer att rapporteras. Även passageraren kommer att få följa med då även han visar tecken på drogpåverkan.

03.43 Göteborg, mordbrand.
Räddningstjänst, ambulans samt polis till Spadegatan där det brinner i en industrilokal. En person som befann sig i lokalerna får åka med ambulans till sjukhus för kontroll. Platsen spärras av i avvaktan på en teknisk undersökning.

04.16 Herrljunga, rattfylleri m.m.
En patrull stannar och kontrollerar en bil på Länsväg 181 och där visar det sig att föraren är bara 17 år varför han saknar körkort. Han blåser även positivt i sållningsprovet varför han kommer få följa med för provtagning, föräldrar informerade.

04.37 Göteborg, personrån.
En person blir rånad på sin mobiltelefon på Vasaplatsen varför polis larmas till platsen. Rånaren var ensam och försvann från platsen på en cykel i riktning mot Järntorget. En patrull träffar på en person på cykel som stämmer väl in på signalementet. Han får följa med in till stationen för att först sova ruset av sig och sedan kommer han höras om händelsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen