Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

18 juli 07.32, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

00:01 Våld/hot mot tjänsteman. En person omhändertagen med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer utanför polisstationen. Personen misstänkt för våldsamt motstånd och hot mot tjänsteman. Då personen bar på pepparspray är denne även misstänkt för brott mot vapenlagen. Personen kommer att förhöras när denne nyktrat till.

02:35 Rattfylleri Sundsvall. I samband med stopp och kontroll av ett fordon i centrala Sundsvall avviker fordonet från platsen. Ett förföljande vidtar som går E4 söderut. Fordonet stoppas i höjd med Ångersjön en timma senare. I samband med stoppet uppstår plåtskador på fordonen. Föraren, en man i 20-årsåldern, är i nuläget misstänkt för drograttfylleri, vårdslöshet i trafik och olovlig körning. Efter förhör kommer åklagare att ta ställning till ifall mannen ska anhållas eller släppas fri.

En efternatt utan akuta händelser i länet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen