Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 18 juli 10.39

18 juli 10.01, Räddningsinsats, Älvdalen

Polis kallas till räddningstjänstens ledningsplats i Särna för att biträda räddningstjänsten för utrymning.

Polisen biträder vid branden i Ävdalen/Trängslet med 4 polispatruller för att säkerställa ytrymning av det område som hänvisas till i det VMA (Viktigt meddelande till allmänheten) som meddelats. 

Polisen kommer att säkerställa att områden som anges i VMA är utrymda. Det rör sig om ca 40 fastigheter, stugor och bodar som där utrymningen skall säkerställas.

Polisen och räddninstjänsten uppmanar personer som har frågor eller annan anledning att söka upp polis och räddningstjänst att bege sig till Kommunhuset i Särna och uppmanas samtidigt att inte bege sig till räddningsstationen i Särna där räddningspersonal opererar och måste få göra det utan att störas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen