Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

18 juli 15.53, Brand, Ljusdal

Vattenbombning påbörjas - var uppmärksam på avspärrningar och uppehåll er inte aktuellt område!

Vattenbombning påbörjas under onsdagen, ca kl 15.50. Detta arbete kommer att föregås av ett Viktigt meddelande till allmänheten i området. Det är viktigt att allmänhet och personal i brandområdet följer de uppmaningar och avspärrningar som gäller inom området.

Under eftermiddagen onsdag 18 juli väntas arbetet med att vattenbomba med stöd av vattenbombplan från Italien att påbörjas. I de områden detta arbete bedrivs uppmanas allmänheten att vara uppmärksamma på avspärrningar och inte uppehålla sig vid sjöarna;

Ängratörn
Hennan
Letssjön
Lossjön

Det är verkligen viktigt att man håller sig borta från både de sjöar där planen hämtar vatten och brandområdet där planen kommer att släppa sitt vatten.

Följ händelseutvecklingen via länkar nedan.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen