Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

19 juli 01.39, Skottlossning, Malmö

Man skottskadad, Ramels väg.

Polis larmas av SOS till Ramels väg med anledning av en bil som har voltat in på en bensinmack. I samband med larmet framkommer uppgift om att mannen i bilen har konstaterad skottskada. Mannen som är i 20-årsåldern förs till sjukhus med ambulans och hans skadeläge är allvarligt. Platsen spärras av för teknisk undersökning och personbilen tas i beslag. Kl 05.52 hävs avspärrningen och arbetet på platsen avslutas. En anmälan upprättas om försök till mord inledningsvis då händelseförloppet ännu inte är fastställt och brott inte kan uteslutas. Polisen har inte fått kännedom om några ytterligare skadade personer och ingen gärningsperson har gripits.

Under torsdagsmorgonen är brottsplatsen ännu okänd.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen