Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

19 juli 07.53, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser i länet.

00:14 Stöld/inbrott Kramfors. Inbrott i föreningslokal i Bollstabruk vid midnatt. Inbrott via ett fönster. Oklart vad som stulits. Polis har varit på plats och genomfört initiala utredningsåtgärder. Okänd gärningsman.

02:52 Stöld Örnsköldsvik. Två robotgräsklippare stulna vid Myckelgensjö under natten. Gräsklipparna spåras med hjälp av gps till ett område söder om Skorped, sedan upphör signalerna. Spår finns på platsen med några gräsklippare påträffas ej. Polis med hund skickas till platsen för att söka i området.  Under morgonen lyckas man med hjälp av hundpatrullen återfinna de stulna gräsklipparna nergrävda i ett skogsområde. Okänd gärningsman.

02:55 Stöld/inbrott Härnösand. Inbrott i företagslokaler, Kattastrand. Väktare som larmar. Inbrott via ett fönster. Oklart om något stulits. Polisen har varit på plats och genomfört initiala utredningsåtgärder. Okänd gärningsman.

05:15 Skadegörelse Härnösand. Bil som brunnit på Granudden. Misstänkt anlagd brand. Polis har varit på plats, en anmälan om skadegörelse genom brand kommer att upprättas.

05:55 Rattfylleri Sundsvall. Patrullen stoppar och kontrollerar ett fordon på E4 söder om Sundsvall. Föraren blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Föraren får följa med för provtagning och förhör. Fordonsnycklarna tas i beslag med stöd av Polislagen för att förhindra fortsatt brottslighet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen