Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

19 juli 09.04, Brand, Ljusdal

Vattenbombning återupptas omkring kl. 9.30 idag i samma område som under gårdagen. Följ de uppmaningar som gäller.

Vattenbombning återupptas omkring kl. 9.30 idag i samma område som under gårdagen. Det är viktigt att allmänhet och personal i brandområdet följer de uppmaningar och avspärrningar inom området.

Water bombing begins around 9.30 am today in the same area as yesterday. It is important that the public and personnel in the fire area follow the requests and blockages in the area.

I de områden detta arbete bedrivs uppmanas allmänheten att vara uppmärksamma på avspärrningar och inte uppehålla sig vid sjöarna;
Ängratörn
Hennan
Letssjön
Lossjön

Det är verkligen viktigt att man håller sig borta från både de sjöar där planen hämtar vatten och brandområdet där planen kommer att släppa sitt vatten.

 

Följ händelseutvecklingen via nedanstående länkar

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen