Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

19 juli 10.40, Trafikolycka, Linköping

Trafikolycka med dödlig utgång.

09.13 SOS-larm till polisen om att en trafikolycka inträffat på länsväg 757 vid Vimarka Bränngård. En personbilsförare ska ha kört in i ett elskåp.

09.15 polisen är på väg till platsen.

09.32 polisen är framme på olycksplatsen. En bilförare är allvarligt skadad och ambulanspersonal genomför livräddande åtgärder och transporterar föraren till sjukhus.

10.45 bilföraren, en man i 50-årsåldern har av läkare förklarats avliden på sjukhus. Anhöriga är underrättade. Det finns ingen misstanke om brott angående trafikolyckan men dödsfallet ska utredas av polisen. Den avlidne kommer att genomgå en rättsmedicinsk undersökning för att om möjligt fastställa dödsorsaken och även bilen kommer att undersökas för att om möjligt ta reda på om den haft tekniska brister.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen